Ma - Za : 09:30 - 18:00
Willem Dreeslaan 233, 2729 NE Zoetermeer
info@luxurymakeup.nl
06 33 81 61 80

Schoonheidsbehandeling

Bij Luxury Make-Up by Anna kunt u terecht voor de volgende schoonheidsbehandelingen:

Schoonheidsbehandelingen:

 • Klassieke behandeling (60 min)
  Bestaat uit: Oppervlakte Reinigen, Peeling, Stomen, Onzuiverheden Verwijderen en een masker aangepast op de huidtype.
 • Luxe behandeling (90 min)
  Bestaat uit: Oppervlakte Reinigen, Peeling, Stomen, Onzuiverheden Verwijderen, Epileren, Gezichtsmassage en een masker aangepast op de huidtype.
 • Caviar Treatment (90 min)
  Stimuleert de cel-activiteit en de collageenproductie waardoor het uitstekend tegen huidveroudering werkt. Kaviaar is een bron van energie. De belangrijkste stof is Vitelline gecombineerd met phospholiden- proteïnen die een belangrijke rol spelen bij de hydratatie.
 • Golden Pearl Treatment (90 min)
  Dit luxueuze peel off mask zorgt voor een mooie, egale huid. Het vormt een grauwe huid om naar een frisse, egale en gehydrateerde huid. Het goudkleurige masker heeft een zachte structuur en het parelextract geeft een gezonde boost aan de huid. Het masker is rijk aan Vitelline dat de cel-activiteit stimuleert.
 • Detox Treatment (90 min)
  Dit masker werkt op de essentiële kenmerken van de huid die verantwoordelijk zijn voor het ouderdomsproces van de huid. Het beïnvloedt de snelheid en kwaliteit van de groei van de epidermis door proteine en enzymen te vermeerderen waardoor de barrièrefunctie en de celsamenhang van de huid verbeterd worden. Doordat het detoxificatieproces en repairproces worden geactiveerd kan de huis zich sneller herstellen en vernieuwen. Dit masker is dus uitermate geschikt voor pigmentatie na UV-behandelingen en ouderdomsvlekken.
 • Acne Behandeling (90 min)
 • Een verzachtend crèmemasker met kalmerende en antiseptische eigenschappen op basis van plantenextracten van hoefblad, melisse en tijm. Te gebruiken bij een acne huid.
 • Vitamine Boost behandeling (90 min)
 • Voor de verwaarloosde en vermoeide huid; helpt de huis te vitaliseren en geeft de huid een hyperpigmentatie weer een egale lichte teint. Vitamine C heeft een zeer hoge antioxidatieve werking tegen vrije radicalen.
 • Hydrovital behandeling voor de rijpere / droge huid (90 min)
  Dit gelmasker bevat werkstoffen uir de knoppen van de tropische spilanthes acmella plant, dat o.a. rijk is aan aminozuren, enzymen, vitamine (A,D,E en B-complex) en sporenelementen. De belangrijkste componenten zijn alkylamides, bekend om hun kalmerende en immuunstimulerende effect. Hierdoor geeft het masker een betere doorbloeding van de huid, werkt celdelingbevorderen en verhoogt de huistonus, waardoor een strakke huidniveau ontstaat. Het masker is een vooral geschikt voor de rijpere huid. Het hydrovital gel mask wordt om zijn hydraterende eb regenererende eigenschappen toegepast bij een huid die in cosmetische zin extra verzorging behoeft bijvoorbeeld bij verslapt bindweefsel.
 • Anti-Ageing Treatment (90 min)
  Deze innovatieve maskers hebben een uitstekend absorptievermogen vanwege de nanostructuur van de biocellulose. Door deze superfijne nanostructuur kunnen de biocellulose vezels veel vloeistof absorberen tot wel 10 keer meer dan de nonwoven klassieke maskers. Ze sluiten perfect aan op de huid; de organische cellulose vezels hebben een hele fijne structuur waardoor ze heel precies en flexibel aansluiten op de huid waardoor een optimaal resultaat te verkrijgen is. Het masker vormt als het ware een tweede huid/ second skin. De biocellulose wordt verkregen door fermentatie van kokosmelk; een natuurlijk proces met een natuurlijke inhoud.
  De Ritual of Beauty Bio-cellulose maskers werken verzachtend en hydraterend voor de huid en geeft de huid een geweldig aanzien. Met het aanbrengen van het masker wordt als het ware een beschermend membraan op de huid gelegd dat efficiënt de ingrediënten in de huid sluist.
 • French Paradox behandeling (90 min)
  Grape Seed – Peel Off Mask; Dit semi-elastische rubbermasker bevat veel flavonoïden zoals proanthocyanidolen. Dit zorgt voor de opbouw van collageenvezels. De tannine uit het druivenpitextract helpt de structuur van de huid te verbeteren. Zeer geschikt voor de rijpe huid, grove poriën en een huid met bloedvatafwijkingen.
 • Hyaluronate Treatment (90 min)
  Dit rubbermasker, met als hoofdbestanddeel Hyaluronzuur, is een semi-elastisch masker wat verandert in een rubberachtige samenstelling.
  Hyaluronzuur is een van de vele eiwitstoffen die in de huid voorkomen. Het is als het ware het ‘vulmiddel’ tussen de cellen en komt vooral voor in de celmembranen en het bindweefsel.
  Het heeft het vermogen om het duizendvoudige van zijn eigen gewicht aan water te binden en bezit een hoge viscositeit. Om deze reden is dit masker uitermate geschikt voor vochtarme huiden, maar heeft het ook een anti-ageing en conditionerende werking.
 • Beauty of the Sea – Peel off mask (90 min)
  Dit peel off mask is een semi-elastisch rubbermasker. Het is verrijkt met algen en plankton. Het masker heeft een direct zichtbaar (tijdelijke) liftende werking. Daarnaast werkt het sterk hydraterend en maakt het rimpels minder zichtbaar. Tevens kunt u dit masker toepassen bij een vette huid met grove poriën.
 • Losse ampullen behandeling (mits gewenst)
 • Wimpers of wenkbrauwen verven
 • Wimpers en wenkbrauwen verven
 • Wenkbrauwen epileren
 • Wenkbrauwen epileren en verven
 • Boven lip harsen
 • Kin harsen
 • Boven lip en kin harsen
 • Hele gezicht harsen

Hoogfrequentiehandeling:

Wat doet de hoogfrequent gezichtsbehandeling met de huid?

 • Door met een gas-elektrode over de huid te masseren wordt de huid verrijkt met zuurstof. de bloedsomloop en de huidstofwisseling worden hierdoor enorm geactiveerd. wat er weer voor zorgt dat er een actieve opname van voedingsstoffen plaatsvindt in de huid. op deze manier verstevigd en hersteld de huid wat helpt bij verslapping, rimpels en lijntjes. bij acne en rokershuiden werkt het ook fantastisch, door de doorbloeding te activeren krijgt de huid een flinke boost. tevens werkt de ozon ook desinfecterend, ideaal na een acne behandeling.

Voor wie is de hoogfrequent gezichtsbehandeling geschikt?

 • Elk huidtype, zoals droge huid, de ouder (wordende) huid, acne huid, rokers huid, vette huid en verslapte huid.

Ultrasonic Behandeling:

Inclusief bij een ampullenbehandeling naar keuze.

Door het behandelen van de huid met ultrageluid (pijnloos), worden de ruimten tussen de cellen wijder gemaakt, waardoor afvalstoffen sneller en beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien de afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid vanzelf weer vocht opnemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd. De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Dit is mede mogelijk, doordat met behulp van deze apparatuur hooggeconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd kunnen worden. Enzymen worden met behulp van ultra geluidsgolven dieper in de huid gebracht. Deze huididentieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt. Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

Voor de behandeling van:

– Littekens
– Vochtarme huid
– Rimpels
– Couperose
– Hyper pigmentatie
– Acne
– Panneculose
– Striae
– Liftende resultaten bij ouder wordende huid