Ma - Za : 09:30 - 18:00
Willem Dreeslaan 233, 2729 NE Zoetermeer
info@luxurymakeup.nl
06 33 81 61 80

Permanente Make-Up

De moderne vrouw heeft alle redenen om een Permanente Make-Up te wensen. Het leven is snel en er worden hoge eisen aan je gesteld. Er wordt van je verwacht dat je er altijd goed en verzorgd uitziet. Dan is Permanente Make-Up een uitkomst, want je hoeft voor een mooi uiterlijk niets meer te doen. Natuurlijk zijn er meer redenen. Je bent allergisch voor gewone make-up, of je wilt mooiere wenkbrauwen, een perfecte eyeliner, of prachtige volle lippen.

Dan is het verstandig om onze site goed te bekijken en door te lezen. Je vindt hier alle informatie over Permanente Make-Up.

We raden je aan een Permanente Make-Up te laten aanbrengen door een geregistreerde praktijk die voorzien is van een vergunning van de GGD. Er worden veel eisen gesteld aan een praktijk door de GGD, de controles zijn streng, wat natuurlijk gunstig is voor je eigen gezondheid en alle risico’s uitsluit.


De Behandelingen:

  • Wimperverdichting.Is een permanente make-up behandeling waarbij er tussen de eigen wimperhaartjes stipjes pigment worden gezet (getatoeëerd) die de wimpers een volle oogopslag geven. Anders dan een eyeliner ziet dit er heel natuurlijk uit. 24/7 sprekende ogen, perfect onder alle omstandigheden, wie wil dat nou niet?! Het is tenslotte de enige make-up die niet kan uitlopen!
  • GraficLiner.Een brede, volle eyeliner (large) in 1 kleur. Voor een oogopslag die echt mag opvallen! Een kleine verlenging of oplopend puntje is kenmerkend voor de GraficLiner.
  • InfraShadow.Een uitgeschaduwde eyeliner is een eyeliner met een zacht verloop (als een potloodlijn die iets uitgeveegd wordt). Dit kan met 1, of met 2 kleuren. Het is hierbij mooi om een fijne, donkere lijn tussen de wimperhaartjes te plaatsen en een lichtere kleur er boven om mee te schaduwen.
  • Smudgy EyeLiners. Bij deze brede eyeliners worden 2 of 3 kleuren eyeliner boven elkaar geplaatst van donker naar licht, dit geeft een bijzonder resultaat. Dit is vooral geschikt voor mensen met een groot bewegend ooglid. Deze afbeelding van ons werk is net na de behandeling gemaakt. De bovenrand geeft na genezing een transparant poedereffect. Belangrijk: Een eyeliner met een verlenging aan de buitenhoek is mogelijk, er zijn echter grenzen: de doorgetrokken lijn mag nooit verder geplaatst worden dan de plooi van het (bewegende) ooglid. Door het slapper worden van de huid, zal de lijn in de toekomst (ongewenst) lager komen te zitten.

Wenkbrauwen

Elke vrouw wil er goed uitzien op elke moment van de dag. Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel ; ze voegen significante waarde en vorm aan de individuele schoonheid van een persoon. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uit komen en geven een frisse uitstraling. Permanent make up wenkbrauwen voegt een definitie en blijvende schoonheid aan het uiterlijk toe.

Als u weinig of geen wenkbrauwhaar heeft, zult u versteld staan van de verandering die permanent make up in het uiterlijk kan maken. Als u wenkbrauwen dunne en/of onregelmatige haargroei heeft wordt dit met permanent make up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een fijne en gelijkmatige wenkbrauwlijn.
Als u een actief persoon bent die houdt van zwemmen, hardlopen of andere sportieve activiteiten, kan permanente make up wenkbrauwen een ideale oplossing zijn. Permanente cosmetica kan ook helpen bij het bedekken van littekens.

Samen met u doorlopen we de mogelijkheden en kijken we wat het beste bij u past.

Lippen
Wie wil er nou geen mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos? Permanente make up lippen kan zowel een natuurlijke aanvulling zijn, evenals een extra accent aan de lippen geven. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanente make up. U kunt kiezen voor een echte lip liner in de kleur van uw keuze, maar ook een minder voor de hand liggende liner die opnieuw de contouren van uw lippen vormt. Daarnaast is het mogelijk om uw lip liner effect te geven of zelfs om pigment aan uw lippen toe te voegen, zodat u geen lipstick meer hoef te gebruiken. Voor vrouwen die altijd al graag een natuurlijk lip lijn hebben gewild, is dit de perfecte oplossing.

Lip liner
Een lip liner maakt duidelijk contouren van de mond. Er wordt rekening gehouden met uw eigen lip kleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat.

Lip liner met shadow
Dit is een ingeschaduwde lip liner. Dit houdt in dat eerst de lip lijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnen kant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips
Deze methode omvat het volledig inkleuren van de lippen.